Prijzen

Grote en kleine klussen kunt u met een gerust hart overlaten aan De Vakman Arjen Pronk / ARPRO. Deze klussen worden verricht tegen een vaste uurtarief (inclusief BTW) of u kunt vooraf samen een vaste prijs overeenkomen wanneer het een grotere klus betreft. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de benodigde materialen.

 
Betaling
 
Wanneer wij een klus voor u verzorgen dient u 30% van de totale offerte op voorhand te voldoen. Materialen dienen geheel op voorhand te worden betaald. Indien de werkzaamheden langer duren dan 40 uur, dient u steeds aan het einde van iedere week een evenredig deel contant te betalen.
 
Garantie en waarborgregeling
 
De garantieperiode gaat in na oplevering/akkoordverklaring en geldt voor een jaar. Daarbij dient de opdrachtgever het gebrek wanneer geconstateerd binnen 8 dagen te melden aan De Vakman Arjen Pronk / ARPRO. Voor overige voorwaarden omtrent de garantie en de waarborgregeling verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden die bij VLOK zijn opgesteld.
 
Grote projecten
 
Bij grotere projecten zoals bijvoorbeeld vakantieparken, of VVE s van flatgebouwen, kan er kwantumkorting geregeld worden via de leverancier. Ook grotere klussen kunnen wij voor u regelen.