Over Ons

De naam De Vakman ARjen PROnk / ARPRO staat voor AllRound PROffessional maar is ook een combinatie van de naam van de oprichter, ARjen PROnk.

Kwaliteit is wat we leveren en waar we voor staan.

ARjen PROnk, heeft al ruime ervaring in het klussen wat op vroege leeftijd al als hobby ontstaan is. Na een carriere in andere sectoren besloot hij zich professioneel te richten op het uitvoeren van kluswerkzaamheden. Iets waar zijn hart altijd al bij gelegen heeft.

De Vakman ARjen PROnk / ARPRO is gevestigd in Noord Holland. Door heel Nederland worden klusactiviteiten aangeboden, al dan niet bij ARPRO. Onze klusservice is namelijk werkzaam onder de overkoepelende organisatie De Vakman die landelijk een groot netwerk van klusmannen bezit.

Van De Vakman ARjen PROnk / ARPRO kunt u deskundigheid en kwaliteit op maat verwachten. Daarnaast bieden wij ook een garantie- en waarborgregeling.

Binnen het menu van deze website kunt u lezen welke kluswerkzaamheden wij zoal kunnen uitvoeren. Daarnaast kunt u direct een offerte aanvragen of eerst onze prijslijst bekijken. Tevens is onze Recente Werk te bezichtigen zodat u een beeld krijgt van het werk dat wij kunnen leveren. Wij plaatsen regelmatig nieuwe foto's, zodat u ook nieuwe ideeen kunt opdoen. Onder het kopje Aanbieding kunt u onze actuele acties vinden, welke aangepast zijn aan de seizoenen. Mocht u contact met ons op willen nemen, dan kunt u onze gegevens vinden onder Contact.